Tandartspraktijk van het jaar 2020

Zoals de meeste wellicht al weten zijn wij genomineerd voor Tandartspraktijk van het jaar 2020. Help jij ons om de titel naar Almelo te brengen? Breng dan je stem uit! Klik hier.

Over ons

Al vele jaren runt het echtpaar Wiranto-Go een tandartspraktijk in het Twentse Almelo. Ooit gestart in een verbouwde garage, trokken zij vier jaar terug in het huidige pand, dat modern, strak en toch vriendelijk oogt. Er hangt een kalme sfeer en veel patiënten waarderen de ‘spreukenwand’ in de wachtkamer en de smaakvolle decoratie.

Niet alleen de activiteiten binnen de praktijk, maar juist ook die daarbuiten maken Mondzorgcentrum Wiranto & Go uniek. Zo doet de praktijk veel goed werk in ontwikkelingslanden en is er een actieve samenwerking met verzorgings- en verpleeghuizen. Regelmatig gaan medewerkers van de praktijk langs bij verpleeghuizen in de regio. Behandelingen vinden daar plaats in de bad- of woonkamer van de vaak dementerende patiënten. Voor patiënten die naar de praktijk komen, zijn onder meer een rolstoelkantelaar en een ‘obesitasstoel’ beschikbaar, zodat iedereen behandeld kan worden.

Onze specialisten kunnen u helpen

Bel ons team op of vul het formulier volledig vrijblijvend in. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op om uw klachten te bespreken en om eventueel een afspraak te maken.

Telefoonnummer
0546-825910

  Natuurlijk kosten veel van deze behandelingen extra tijd en staan er geen hogere tarieven tegenover. Dat zijn werkwijze hem geen maximale omzet bezorgt, wil tandarts Wiranto best erkennen. Maar hij vindt het nu eenmaal nodig dat elke patiënt naar de tandarts kan. “We willen de kwaliteit van leven overeind houden. Je hebt met die mensen te doen, en je hart maakt een sprongetje als we iemand bij wie dat niet mogelijk leek, toch kunnen behandelen,” beaamt praktijkmanager Lisette Essink-Koelen.

  Kortom: een praktijk met een missie.

  In een tijd waarin steeds meer aandacht komt voor de mondgezondheid van ouderen en andere kwetsbare patiëntgroepen, maakt dat Mondzorgcentrum Wiranto & Go een hoopgevend voorbeeld.

   • Moderne, strakke inrichting in nieuw pand
   • Kalme, welkome sfeer in de praktijk
   • Gewaardeerde ‘spreukenwand’ in wachtkamer
   • Regelmatige bezoeken aan verpleeghuizen in de regio
   • Rolstoelkantelaar en ‘obesitasstoel’ aanwezig
   • Veel projecten voor betere mondzorg in ontwikkelingslanden
   • Geen omzetmaximalisatie, maar roeping om élke patiënt te behandelen
  × Whatsapp