Gebitsreiniging

Weer een gezond gebit
✓ 
Voorkom schade

Preventie begint bij goede mondzorg

Uw gebit verdient optimale preventie. Het voorkomen van tandplak begint bij een goede mondverzorging. Tandplak bestaat uit bacteriën die gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Het voorkomen van gaatjes en ontstekingen is beter dan het genezen en vormt een goede preventie.

Onze specialisten kunnen u helpen

Bel ons team op of vul het formulier volledig vrijblijvend in. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op om uw klachten te bespreken en om eventueel een afspraak te maken.

Telefoonnummer
0546-825910

  Het is belangrijk om als preventie uw mond in een goede conditie te houden.  De volgende vier gewoontes zijn van groot belang bij een goede mondverzorging:

  • 2x per dag goed poetsen
  • gezond eten
  • elk half jaar naar de tandarts
  • regelmatig naar de mondhygiënist

  Professionele gebitsreiniging door een mondhygiënist(e)

  Poetsen alleen is niet altijd voldoende. Wij helpen u bij de zorg voor een gezond gebit en onze mondhygiënistes en preventie-assistentes helpen u graag een stap verder, zij geven advies over de beste verzorging van uw gebit en zorgen voor regelmatige professionele reiniging van tanden en kiezen. Hiermee kan schade aan het gebit worden voorkomen, zodat het aantal behandelingen en daarmee samenhangende kosten worden geminimaliseerd. Bent u op zoek naar professionele mondhygiënistes in Almelo en omgeving (Aadorp, Zenderen, Nijverdal, Borne, Vriezenveen, Wierden, Rijssen, Hengelo en Enter)? U kunt terecht bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go.

  × Whatsapp