Preventie begint bij goede mondzorg

Uw gebit verdient optimale preventie. Het voorkomen van tandplak begint bij een goede mondverzorging. Tandplak bestaat uit bacteriën die gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Het voorkomen van gaatjes en ontstekingen is beter dan het genezen en vormt een goede preventie.

Het is belangrijk om als preventie uw mond in een goede conditie te houden.  De volgende vier gewoontes zijn van groot belang bij een goede mondverzorging:

  • 2x per dag goed poetsen
  • gezond eten
  • elk half jaar naar de tandarts
  • regelmatig naar de mondhygiënist

Professionele gebitsreiniging door een mondhygiënist(e) van Mondzorgcentrum Wiranto & Go

Poetsen alleen is niet altijd voldoende. Wij helpen u bij de zorg voor een gezond gebit en onze mondhygiënistes en preventie-assistentes helpen u graag een stap verder, zij geven advies over de beste verzorging van uw gebit en zorgen voor regelmatige professionele reiniging van tanden en kiezen. Hiermee kan schade aan het gebit worden voorkomen, zodat het aantal behandelingen en daarmee samenhangende kosten worden geminimaliseerd. Bent u op zoek naar professionele mondhygiënistes in Almelo en omgeving (Aadorp, Zenderen, Nijverdal, Borne, Vriezenveen, Wierden, Rijssen, Hengelo en Enter)? U kunt terecht bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go.

Neem gerust contact op of vraag een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Vraag een adviesgesprek aan met een professional. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.