Implantaten

Een mooi compleet gebit
Onder narcose mogelijk

Tandarts gespecialiseerd in implantaten

Een tand of kies verliezen vindt niemand leuk. U durft misschien niet meer te lachen of te praten en het is lastig met eten. Als u niet meer met plezier eet of er ontbreken tanden of kiezen, kom dan gerust eens bij ons langs. Onze implantoloog zal zorgvuldig kijken naar de mogelijkheden met implantaten. Implantaten zijn een permanente vervanging voor tandwortels en kunnen worden geplaatst ter vervanging van ontbrekende tanden en kiezen. Kronen en bruggen op basis van implantaten kunnen daarbij een vaste oplossing zijn. Ook een volledig nieuw gebit op basis van implantaten is mogelijk.

Implantaten behandeling onder narcose

Wij bieden de mogelijkheid om de behandeling van het zetten van implantaten onder gehele narcose uit te voeren. U merkt dan niets van de behandeling. Wij doen dit samen met een ervaren anesthesist. Lees hier meer over een tandarts behandeling onder narcose.

Wilt u meer informatie of een afspraak over implantaten? Neem dan gerust contact met ons via 0546-825910 of vul het onderstaande formulier in.

Onze specialisten kunnen u helpen

Contact ons of vul het formulier volledig vrijblijvend in. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op om uw klachten te bespreken en om eventueel een afspraak te maken.

Telefoonnummer
0546-825910

Whatsapp nummer
06 111 260 70

  Het plaatsen van implantaten

  Het plaatsen van implantaten veroorzaakt weinig ongemak en gebeurt gewoon bij ons in de praktijk. Bent u op zoek naar een implantoloog in de omgeving van Almelo (Aadorp, Wierden, Borne, Vriezenveen, Hengelo, Enter, Rijssen, Nijverdal, Zenderen)? U kunt terecht bij onze tandartspraktijk. Neem contact op met Mondzorgcentrum Wiranto & Go of schrijf u direct in. Naast het plaatsen van implantaten kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere behandelingen zoals tanden bleken, een gebitsreiniging en esthetische tandheelkunde.

  Een klikgebit heeft veel voordelen

  Heeft u moeite met eten? Is bijvoorbeeld het eten van een appel een hele klus? Een klikgebit is de perfecte oplossing. Een klikgebit maakt het mogelijk om uw kunstgebit vast te klikken op implantaten in de onder- en/of bovenkaak. Door het slinken van de kaak kan uw kunstgebit los komen te zitten. Een klikgebit zorgt er voor dat uw kunstgebit stevig vast komt te zitten en dat uw kaak niet verder slinkt.

  Voordelen van een klikgebit

  • zit stevig vast
  • natuurlijke uitstraling
  • makkelijk schoon te houden
  • de kaak slinkt niet
  × Whatsapp