Esthetische tandheelkunde

Een mooier gebit
✓ 
Lachen wordt weer leuk

Esthetische tandheelkunde resulteert in een mooier gebit en een verzorgde straling. Met drie veilige en bewezen technieken maken we uw gebit mooier. Bij esthetische tandheelkunde gaat het om hoe uw gebit er uitziet en hoe we uw gebit mooier kunnen maken.

Met als resultaat:

 • rechtere tanden
 • wittere tanden
 • mooier gebit
 • verzorgde uitstraling

Onze specialisten kunnen u helpen

Bel ons team op of vul het formulier volledig vrijblijvend in. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op om uw klachten te bespreken en om eventueel een afspraak te maken.

Telefoonnummer
0546-825910

  Hoe maken we uw gebit mooier?

  Er zijn drie technieken waarmee we u een mooier gebit en meer verzorgde uitstraling kunnen geven: het aanbrengen van facings, vullingen vervangen en natuurlijk tanden bleken. Elke techniek kan op een andere manier uw gebit mooier maken. We leggen nu kort uit welke techniek bij welke situatie past.

  Witte vullingen

  Witte vullingen worden steeds populairder. En dat is niet raar. Witte vullingen zijn namelijk tandkleurig en vallen daardoor veel minder op dan de zilverkleurige amalgaamvullingen. Gevulde gaatjes zijn daarom niet zichtbaar. Dit geeft een gezondere uitstraling.

  Bij ons mondzorgcentrum kunt u de zilveren amalgaamvullingen laten vervangen door niet opvallende witte vullingen.

  Wij bieden twee opties aan:

  • witte vullingen van composiet
  • witte inlays van porselein

  Welke optie voor u het meest geschikt is bepalen we tijdens de intake.

  Facings

  Een facing is een soort laagje dat we op een tand kunnen plakken. De vorm en kleur van een facing kan volledig worden aangepast. Met facings kunnen we aanpassingen doen aan de vorm van uw gebit doen. De meeste mensen vinden een gebit mooier zonder afgebroken hoekjes of een spleetje tussen de tanden.

  Met facings werken we afgebroken hoekjes of spleetjes onopvallend weg. U krijgt rechte tanden en een mooi gebit. De ultradunne facings zijn ook ideaal voor het witten van uw tanden. Zo krijgt u weer mooie tanden en een stralend gebit.

  Bij een behandeling met facings zijn twee verschillende mogelijkheden:

  • composiet
  • porseleinen facing
  • Welke optie voor u het meest geschikt is bepalen we tijdens de intake.

  Elk gebit is anders. Een behandeling met facings begint daarom altijd met een persoonlijk adviesgesprek. Een van onze tandartsen gaat uw gebit bekijken en adviseert u de mogelijkheden.

  Tanden bleken

  Tanden bleken is een veilige en snelle oplossing voor stralend witte tanden. Bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go worden uw tanden gebleekt met een professioneel whitening systeem. Zo maken wij uw tanden binnen één uur weer stralend wit.

  Heeft u last van verkleuring door koffie & thee, rode wijn, tabak of antibiotica? Na uw tanden gebleekt te hebben ziet u ook niks meer van deze verkleuringen. Daarnaast is het ook nog veilig voor uw tanden.

  Welke technieken maken uw gebit mooier?

  Een investering in uw gebit is iets waar u dagelijks plezier van heeft. Composiet of porseleinen facings aan laten meten, tanden laten bleken, en amalgaamvullingen laten vervangen? U kunt terecht bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go in Almelo (nabij Aadorp, Zenderen, Nijverdal, Borne, Vriezenveen, Rijssen, Hengelo, Wierden en Enter).

  Wil u weten hoe alles in zijn werk gaat? Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek of afspraak.

  × Whatsapp