Wie zijn wij

Voor complete mondzorg gaat u naar Mondzorgcentrum Wiranto & Go. Bij onze moderne praktijk bent u altijd aan het juiste adres. Hier werken tandartsen, een orthodontist, een implantoloog, een klinisch prothese technicus, preventieassistentes en mondhygiënistes nauw samen aan uw persoonlijke behandelplan en mondgezondheid. Dit op basis van de laatste technieken en met de meest geavanceerde apparatuur.

Ons doel is om uw gebit gezond en mooi te houden. Een schone mond is een voorwaarde voor een gezonde mond, vandaar dat wij een grote nadruk leggen op de mondhygiëne.

Preventie is in onze praktijk een heel belangrijk onderdeel. Gezonde tanden zijn essentieel voor een gezond lichaam: u kunt vol zelfvertrouwen lachen en probleemloos eten. Wij helpen u bij de zorg voor een gezond gebit en onze mondhygiëniste en preventie-assistentes helpen u graag een stap verder; zij geven advies over de beste verzorging van uw gebit en zorgen voor regelmatige professionele reiniging van tanden en kiezen. Hiermee kan schade aan het gebit worden voorkomen, zodat het aantal behandelingen en daarmee samenhangende kosten worden geminimaliseerd.

Wij hebben wij ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Cosmetische tandheelkunde / Orthodontie / Endodontologie / Implantologie / Parodontologie / Behandeling van kinderen / Behandeling van patiënten met angst / Behandeling van ouderen.

 

Wij zijn lid van de NVGd, Nederlandse Vereniging voor Gerontologie.

 

× Whatsapp