Tanden bleken

100% pijnloos
Na 1 behandeling al resultaat

Tanden bleken zorgt voor wittere tanden en een stralender gebit. U heeft binnen 1 uur resultaat door onze veilige en professionele behandeling. U heeft na deze behandeling:

 • wittere tanden
 • stralende glimlach
 • mooier gebit
 • verzorgde uitstraling

Mensen vinden witte tanden mooi en het komt gezond over. Het hebben van wittere tanden geef daarom vaak meer zelfvertrouwen.

Resultaat van tanden witten

Onze specialisten kunnen u helpen

Bel ons team op of vul het formulier volledig vrijblijvend in. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op om uw klachten te bespreken en om eventueel een afspraak te maken.

Telefoonnummer
0546-825910

  Hoe werkt tanden bleken

  Tot voor kort hanteerden we een methode met een door ons gemaakte bleeklepel. Bij deze methode kreeg u de bleeklepel en de bleekgel mee naar huis. Na één tot vier weken ’s nachts dragen, was dan er dan resultaat te zien.

  Sinds kort behandelen wij met een nieuwe techniek, de Philips Zoom-lamp. Deze lamp maakt gebruik van een led-licht dat in combinatie met een zogenaamde pH-booster de werking van de bleekgel versterkt en versnelt. Hierdoor kunnen binnen anderhalf uur uw tanden zes tot acht tinten lichter zijn.

  Ons team is opgeleid en gediplomeerd om te werken met deze Philips Zoom-bleekmethode. Dit is de meest snelle, veilige, effectieve én pijnloze manier om mooie, witte tanden te krijgen!

  Wanneer kunnen we uw tanden bleken

  Heeft u last van verkleuring door bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, tabak of antibiotica? Dan is onze behandeling voor u geschikt. Bijna in alle gevallen kunnen we met onze behandeling uw tanden witter maken. Nadat we uw tanden hebben gebleekt ziet u niks meer van deze verkleuringen.

  Voorafgaand aan een bleeksessie maakt u altijd een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Deze afspraak is met één van onze mondhygiënistes of preventie-assistentes. Zij vertellen wat voor u de mogelijkheden zijn (niet bij iedereen kan/mag gebleekt worden). Ook kunnen zij u adviseren over alle dingen die voor het bleken van belang zijn. Hieruit volgt een behandeladvies met eventueel de kosten van de behandeling. Ook bespreken we de mogelijkheden voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

  Thuis tanden bleken of laten doen

  Middelen om tanden te bleken kunnen tegenwoordig overal worden gekocht. Bij de drogist, op internet en ook schoonheidsspecialisten bieden deze ‘service’ soms aan. Wat veel mensen niet weten is dat deze middelen helemaal niet werken of zelfs schadelijk zijn. Dit komt vaak door een te lage of hoge concentratie bleek- en/of schuurmiddel. Beschadiging van het glazuur  en/of blijvende overgevoeligheid zijn geen uitzondering.

  Bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go werken we met een professioneel team mondzorgkundigen/preventieassistenten. Wij kunnen helpen met het krijgen van de ‘Hollywood smile’ op een verantwoorde manier. Veilig en geheel pijnloos.

  Kijk voor andere mogelijkheden voor een mooier gebit ook eens naar esthetische tandheelkunde.

  Wilt u ook wittere tanden?

  Bent u woonachtig in de omgeving van Almelo (Aadorp, Wierden, Borne, Vriezenveen, Hengelo, Enter, Rijssen, Nijverdal, Zenderen) en wilt u uw tanden laten bleken of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op met Mondzorgcentrum Wiranto & Go voor een adviesgesprek of afspraak.

  × Whatsapp