Mondzorg voor ouderen

 Speciale stoel voor rolstoelen
Perfecte begeleiding

Tandarts gespecialiseerd in ouderen patiënten

Juist voor mensen die ouder worden is een goede mondgezondheid van groot belang. Hoe ouder de patiënt, hoe meer kans op ziekte en beperkingen en hoe belangrijker de aandacht voor een goede mondgezondheid. Tandartsen spelen een belangrijke rol als het gaat om de voorlichting, preventie en behandeling van de mondgezondheid van de ouder wordende patiënt. Omdat de tandarts zijn patiënten vaak vele jaren achtereenvolgens ziet, kan hij veranderingen in de (mond)gezondheid of zelfredzaamheid van de patiënt vroegtijdig signaleren.

Bent u op zoek naar een tandarts die gespecialiseerd is in mondzorg voor ouderen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak via 0546-825910.

Het aantal ouderen in Nederland neemt de komende jaren toe. In 2035 is meer dan 1 op de 4 Nederlanders 65 jaar of ouder. Ook tandartsen zullen deze groep dus steeds vaker in hun stoel zien. Dit vraagt om kennis over de mondzorg aan ouderen en in sommige gevallen om een andere aanpak van de mondzorg.

 

Onze specialisten kunnen u helpen

Bel ons team op of vul het formulier volledig vrijblijvend in. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op om uw klachten te bespreken en om eventueel een afspraak te maken.

Telefoonnummer
0546-825910

    Mondzorg bij kwetsbare ouderen

    Dhr. en mevr. Wiranto hebben zich middels cursussen gespecialiseerd in het verlenen van mondzorg aan (kwetsbare) ouderen en gaan wekelijks langs verpleegtehuizen om daar op locatie mondzorg aan ouderen te verlenen. Deze ouderen zijn helaas niet meer in staat om zelfstandig naar de tandarts te gaan. Voor uitgebreidere behandelingen die niet op locatie kunnen worden uitgevoerd, worden deze patiënten naar onze praktijk gebracht. Veel van deze patiënten zijn rolstoel-afhankelijk en om het tandartsbezoek voor hun zo comfortabel mogelijk te maken hebben wij een rolstoelkantelaar aangeschaft. We zitten gevestigd in Almelo (nabij Aadorp, Zenderen, Wierden, Nijverdal, Borne, Vriezenveen, Rijssen, Hengelo en Enter) en dragen graag bij aan een goede mondgezondheid van kwetsbare ouderen.

    Mondzorgcentrum Wiranto & Go staat voor u klaar

    Helaas zien dhr. en mevr. Wiranto regelmatig dat de mondgezondheid van deze ouderen te wensen over laat. Heeft u een vader en/of moeder (opa / oma) die lang niet bij de tandarts is geweest of in een verpleegtehuis woont, vraag ons dan gerust om advies.

    × Whatsapp