Tandarts gespecialiseerd in mondzorg voor obesitas patiënten

Bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van obesitas patiënten. Dit betekent dat wij beschikken over een aparte stoel, speciaal ontwikkeld voor mensen met overgewicht. Wanneer u last heeft van obesitas kunt u vaak niet bij een reguliere tandartspraktijk terecht. Patiënten vanuit heel Nederland komen daarom naar onze praktijk om de juiste mondzorg te krijgen. Wij hebben ook de mogelijkheid om onder narcose behandeld te worden.

Kan uw tandarts u niet helpen of is deze niet gespecialiseerd? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak via 0546-825910 of vul het onderstaande formulier in.

Tandartsstoel voor patiënten met overgewicht

Wij vinden dat goede mondzorg voor iedereen beschikbaar moet zijn. Onze praktijk is daarom zo ingericht dat ook patiënten met overgewicht bij ons terecht kunnen. Om iedereen de juiste zorg te kunnen geven hebben wij een speciale behandelstoel die multifunctioneel inzetbaar is. Voor patiënten met overgewicht kan deze worden omgebouwd tot een brede behandelstoel. U kunt hierdoor zonder ongemakken plaatsnemen in de behandelstoel, waarna de tandarts de benodigde behandeling kan uitvoeren. Helaas, zien we dat dit in veel praktijken nog niet mogelijk is en het vinden van een geschikte tandarts voor mensen met overgewicht hierdoor lastig is. Waar u ook vandaan komt en wat uw gewicht ook is, Mondzorgcentrum Wiranto & Go staat voor u klaar.

Onze specialisten kunnen u helpen

Bel ons team op of vul het formulier volledig vrijblijvend in. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op om uw klachten te bespreken en om eventueel een afspraak te maken.

Telefoonnummer
0546-825910

  Tandarts ervaring van patiënt met overgewicht

  Dit was een dubbele motivatie voor de aanschaf. Sinds 2014 komen er steeds meer patiënten met overgewicht naar de praktijk en wij zijn verblijd met de positieve reacties. Hieronder treft u een interview aan met een van onze patiënten.

  Ik ben gezegend met een sterk gebit, maar zelfs dan moet je af en toe naar de tandarts voor een controle. Bij mijn eigen tandarts kon ik niet meer terecht en ik was inmiddels ongeveer 5 jaar niet meer bij de tandarts geweest. Blij toe dat ik een sterk gebit heb. Ik ben op internet gaan zoeken naar een tandartspraktijk waar ik terechtkon, zodoende kwam ik uit bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go. Een man die ik kende, met hetzelfde probleem als ik, benoemde Mondzorgcentrum Wiranto & Go ook. Je wordt binnen de praktijk op een goede manier ontvangen en de stoel kantelt zonder problemen. Ondanks het Almelose trage water (haha) verloopt de behandeling prettig en lig je comfortabel in deze stoel. Vanuit mijn perspectief zou ik Mondzorgcentrum Wiranto & Go zeker aanbevelen, vooral voor mensen met mijn probleem. Ik denk dat het goed is voor de praktijk om zich aan te melden bij de obesitas vereniging en de lymfoedeem vereniging. Deze verenigingen hebben vaak contact met mensen die op zoek zijn naar een tandarts en niet afweten van het bestaan van deze behandelstoelen. Hopelijk komen hierdoor meer mensen met jullie in contact en kan iedereen, maakt niet uit met welk gewicht, genieten van een gezond gebit

  Voor obesitas patiënten en rolstoelvriendelijk

  Omdat wij zorg voor iedereen belangrijk vinden is onze speciale behandelstoel voor obesitas patiënten ook geschikt voor patiënten in een rolstoel. Wanneer u in een rolstoel zit kan het lastig en zelfs pijnlijk zijn om vanuit de rolstoel in de behandelstoel van de tandarts plaats te nemen. Als rolstoelvriendelijke tandarts zorgen wij ervoor dat u de behandeling kunt ondergaan terwijl u in uw rolstoel zit. Hiervoor zetten we dezelfde behandelstoel in als bij obesitas patiënten. Deze behandelstoel kan gebruikt worden als rolstoelkantelaar, waardoor we uw rolstoel in de juiste positie kunnen kantelen. De tandarts kan hierdoor goed zijn werk doen en u kunt comfortabel blijven zitten.

  Afspraak maken bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go

  Om een afspraak te maken bij de tandarts voor obesitas patiënten neemt u gemakkelijk online contact met ons op. Wanneer u het online afspraak formulier invult wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om de afspraak in te plannen. U kunt in het formulier direct aangeven dat u een afspraak wilt maken bij de tandarts die gespecialiseerd is in obesitas patiënten, dan houden we hier rekening mee bij het inplannen van de afspraak. Liever telefonisch contact? Op werkdagen zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer 0546-825910.

  × Whatsapp