Tanden witten

Tanden witten

100% pijnloos
✓ 
Na 1 behandeling al resultaat

Tanden witten? U kunt terecht bij de mondzorgspecialisten van Mondzorgcentrum Wiranto & Go. Verkleuring van het gebit is heel normaal en bijna iedereen heeft hier in een bepaalde mate last van. Uw eet- en drinkgewoonten en levensstijl kunnen ook een rol spelen bij de verkleuring van uw gebit. Het drinken van koffie, thee en zure dranken en het eten van zuur voedsel kan de tanden en kiezen aantasten waardoor er verkleuring kan ontstaan.

Wat uitkomst kan bieden is tanden witten bij een mondzorgkundige. Vaak vinden mensen het vervelend als hun tanden niet meer die mooie witte kleur hebben en daarom kunt u ervoor kiezen om uw tanden te laten witten bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go. Wij gaan graag aan de slag met het bleken van uw tanden op een effectieve en veilige manier. Neem direct contact met ons op en plan een afspraak in.

Resultaat van tanden witten

Onze specialisten kunnen u helpen

Vul het formulier volledig vrijblijvend in, dan neemt één van onze specialisten contact met u op om uw klachten te bespreken en om eventueel een afspraak te maken.

  Tanden witter maken

  Tanden witter maken is een eenvoudige behandeling en onze mondzorgspecialisten hebben al bij vele andere tevreden patiënten deze behandeling uit mogen voeren mogen. We zijn een van de meest gerenommeerde tanden bleek specialisten uit Almelo en omstreken. We hebben de beste hulpmiddelen en materialen tot onze beschikking en we maken gebruik van een verantwoorde en wetenschappelijk bewezen bleekmethode die niet schadelijk is voor uw tanden. Jarenlange verkleuring van de tanden die u bent opgelopen door het drinken van dranken met een hoge zuurgraad en zure voedingsmiddelen kunnen binnen één behandeling weer mooi wit zijn.

  Tanden witter maken doen we bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go met een nieuwe techniek, de Philips Zoom-lamp. Deze lamp maakt gebruik van led-licht dat tezamen met een pH-booster de werking van de bleekgel versnelt en versterkt. Op deze manier is het mogelijk om binnen anderhalf uur al soms 6 tot wel 8 tinten lichtere tanden te krijgen. U wil toch ook een mooi en stralend gebit? Kies er voor om uw tanden te laten witten in ons mondzorgcentrum. Ons team is opgeleid en gediplomeerd om te werken met de Philips Zoom-bleekmethode. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit de meest effectieve manier is om pijnloos en veilig mooie witte tanden te krijgen.

  Wanneer kunnen we u behandelen?

  Heeft u last van verkleuring van uw tanden door eten, drinken, antibiotica of tabak? Zo ja, dan kunt u bij ons terecht om uw tanden te witten met de Philips Zoom-lamp. In bijna alle gevallen kunnen we met deze tanden bleken behandeling uw tanden weer stralend wit krijgen. Na anderhalf uur ziet u niets meer van de verkleuringen en heeft u weer een verzorgde uitstraling en een mooie witte glimlach. Het hebben van wittere tanden geeft u meer zelfvertrouwen en het komt gezond over. Bij Mondzorgcentrum Wiranto & Go kunnen we u helpen met het krijgen van die gewilde ‘Hollywood smile’. Wij werken met een professioneel team van mondzorgkundigen die onder andere gespecialiseerd zijn in het bleken van tanden met de Philips Zoom-bleekmethode. Wilt u uw tanden laten witten bij de tandarts in Almelo? Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek alvorens we de behandeling bij u gaan uitvoeren.

  × Whatsapp